Academy of Magic

Нека магията бъде с теб!
 
ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Офисът на Александър Де Муун

Go down 
АвторСъобщение
KIKO
Talanted wizard
Talanted wizard
avatar

Male
Брой мнения : 726
Age : 26
Къща : дворецът в Монако
Дом : Вемънхолд
Сума в Гринготс : 37450 паунда :Р
Registration date : 07.03.2008

Описание
Герой:
Особености:

ПисанеЗаглавие: Офисът на Александър Де Муун   Съб 14 Юни 2008, 07:13

Кабинетът на помощник-ръководителят на Венъмхолд-Александър Де Муун се намираше от дяснатастрана на коридора, седмата врата по ред.
Момчето беше боядисало саморъчно вратата в тъмно зеленикъв цвят. Също така и направи декоративни фрагменти, имитиращи отпечатъци от змийски главички ( Gone wild ). А самата ръкохватка беше сребърна, във формата на змията, символ на Венъмхолд.
Когато някой дръзнеше да влезе вътре се натъкваше на едно не толква безизвестно и добронамерено същество-Миранда. Съдомничката на Александър, приятелката му...
Тя се намираше в антрето на кабинета, и имаше ролята на секретарка. Стоеше на един тъмнозелен стол, с масичка... и около нея имаше доста огън, а в огъня горяха змиите. Тя записваше часове за Муун, не че беше много зает и че вътре беше претъпкано от въпроси и т.н. Напротив, той бе помощник ръководител, а и бе ръководителят на Венъмхолд, а няма недоволни и проблемни ученици. В антрето имаше подобна врата като на външната, само че разликата беше в отпечатъците, не бяха змийски главички, а змийски опашки...
Ако Миранда позволеше на някой да влезе, той непременно трябваше да мине през вртата...но и през санитарката...
Санитара, който почивстваше кабинето от игла до конец беше МарК. Неговите препарати и атрибути бяха прибрани в единият край на антрето. Имаше нещо като стъклен шкаф, покрит с зелен парцал. В шкафа имаше метли, ръкавици, прахосмукачка и т.н.
А самият санитар беше със светло зелена пристилка. И както Миранда имаше табелка "Секретарката на Муун", така и Марк имаше табелка "Санитара на Муун". И когато преминеш през дългият път, за да достигнеш до истинският кабинет и до самият Александър, учорен и удивен наистина желанието ти става реалност. Кабинета на момчето, определено беше направен с монго вкус. От всичките кабинети той беше най-красивият, най-оригиналният. Офиса бе елипсовиден. Като в единият заострен край беше вратата, а в другият бюрото и въртящият се стол на Муун.
Цялата стена беше в прозорци. Бяха дълги и тесни... с малки разстояния от тухли помежду им. Стъклата на среберната дограма бяха изрисувани от Миеранда и Алекс в зелено и сребристо. Бяха невероятни стъклописи. Така пречупваха светлината, че застоищ ли се по-дълго време в него ще видиш играта на цветовете, на слънцето... ще видиш удивителна красота. В помещението имаше и камина, логично огъня също бе зелен. А на самата полица над камината имаше постер, по точно самото знаме на Венъмхолд. Алекс се гордееше, че е Венъмхолдец. когато влезеш през вратата започваш да се оглеждаш, след като видиш бюрото, камината и прозорците... ти поглеждаш нагоре. Невероятният полюлей, който сам се върти и съска като змия...беше невероятен. От изумруд беше направено осветителното тяло. Размерите му бяха внушителни...нещо като църковните полюлей. Само че тези висящи заострени камъчеца, сега бяха отново глави на змии, които бяха в различна гама на зеленото...както и с пуснати езици, и когато полюлеят се въртеше те съскаха, пребираха се и излизаха отново. Случваше се, че когато някой застане под полюлея да се стресне от изумруденият език на някоя фигурка, тъй като двата стола за гости се намираха под полюлея.
Бюрото на Муун също бе уникално. На пръв поглед представляваше плетеница от слама...нещо като плетена шапка такава лятна, рогозка... но всъщност не беше така. Самият Марк търсеше най-добрата и хигиенична натурална слама, след което сам направи бюрото. Наистина основата на бюрото бе плетеница от слама. Но след бурната намеса на Миранда и Алекс бюрото сякаш оживя. Е то наистина оживя. Бяха измагьосали неколкостотин змии,които заплетоха между сламените клонки на бюрото. Така нямаше и следа от плетеницата. Цялото бюро бе от змии...разбира се не отровни... или не поне към Муун. Те го обичаха, и се чувстваха господар. Често се случваше, когато Муун се ядоса да хване някоя за опашката и да я метне през прозореца зад себе си, който винаги държеше отворен. В самият кабинет имаше тайни проходи, които водеха до учителската стая, до подземието на Венъмхолд и извън Ейрен, както и до Кулите. На бюрото на момчето имаше табелка, със сребристобели букви надписано "Помощник ръководител на Венъмхолд (помощник на Маделин Рийпър)."
Имаше една настолна лампа, като скелета на змията.... до толкова доколкото змията имаше скелетна конструкция. Всъщност светлината идваше от омагьосаният череп.
А самият стол на венъмхолдеца беше зашеметяващ. Представляваше навита змия...сребристо бяла. А главошийката й беше всъщност облегалката. Когато момчето искаше да се завърти, навитото тяол се завиваше още повече, или пък се развиваше. Столът беше с колосални размери... А очите на атакуващата змия (така излгеждаше, че ще те атакува всемки момент) светеха в огнено зелено, демек зелено но с червени отбялъсци...тъй като Миранда го повреди, исаше да има червено, а и Муун се съгласи. Знаеше как би искала Миранда да е на неговото място...
По повърхността на бюрото имаше и тетрадки, книги, разбира се и рисунки. Тази част която беше зад бюрото бе стъклрописната, а тази от към която е вратата, и когато човек като се тръгне вижда останалата част беше също удивителна. Цялаята стена беше в картини. С различни размери, с уникални рамки, с разнообразни цветове. Всичките картини ги бе нарисувал момчето... сам. И беше много горд, че всички ахваха като виждаха картините.
Други впечатлителни нищица нямаше. Това беше в общи линии.
А да не забравим да опоменем, че когато Муун бе в кабинета се обличаше в змийска тога. В истинска пелерина от змийски люспи. Беше много красива, скъпа, труднонаправима, дефицитна, както и тежка за носене. Но Александър много се вдъхновяваше когато се намираше тук... а и дрехите му се връзваха много с интериора на помещението...

_________________

НЕ СЪМ ТУК ЗА СЛАВА, НИТО ЗА ПАРИ, ОЩЕ ПО-МАЛКО ЗА УВАЖЕНИЕТО ВИ.ТУК СЪМ ЗА ДА ПОБЕДЯ ! ! !
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
Офисът на Александър Де Муун
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Academy of Magic :: В академията :: Замъкът Ейрен :: Първият етаж :: Кабинетите на ръководството-
Идете на: