Academy of Magic

Нека магията бъде с теб!
 
ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Първа задача на Вивиана Рейвън

Go down 
АвторСъобщение
Ahriman
wizard
wizard
avatar

Male
Брой мнения : 328
Age : 27
Къща : St Joseph
Дом : Блъдхенд
Сума в Гринготс : 379
Registration date : 01.12.2007

Описание
Герой:
Особености: Демон

ПисанеЗаглавие: Първа задача на Вивиана Рейвън   Съб 29 Мар 2008, 17:29

Първи въпрос:
Изследвай числата на героя на Бил и отбележи в няколко изречения:
1.Цялостния тип на характера му
2.На какво се дължи противоречието в трите и числа и какво говори това за нея
3.Сравни твоите и нейните числа и отбележи какви биха били взаимоотношенията ви

Втори въпрос:
Изчисли числата на двама произволни герои от академията и разгледай взаимоотношенията които двамата могат да имат според нумерологическото значение на числата на характера и сърцето, както и общественото число
Напиши анализ от наи малко 250 думи, в който отговори на посочените задания.

Трети въпрос:
Напиши есе (над 300 думи) на тема: Що е Аритмантиката?

Четвърти въпрос:
Като имаш предвид числото на характера на Хестия Джоунс определи кои дни кои месеци и кои години са късметлийски за нея.
Като имаш предвид числото на сърцето на Каръл Малцович определи кои дни кои месеци и кои години са наи емоционални за него.
Като имаш предвид общественото число на Виктория Блек определи кои дни кои месеци и кои години са щасливи за нея
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
kathy
Talanted wizard
Talanted wizard
avatar

Female
Брой мнения : 829
Age : 27
Registration date : 02.02.2008

Описание
Герой:
Особености:

ПисанеЗаглавие: Re: Първа задача на Вивиана Рейвън   Сря 02 Апр 2008, 18:28

Числата на Бил Джеймс Дейвис са :
числото на характера на Бил е 7,на сърцето-3,а общественото число-4.
Взимайки предвид всичките числа може да бъде извадено общето заключение за Бил е възприемчив и обичащ усърдната работа,той се отнася сериозно към науката.При него се наблюдава хармонията между дух-ум-тяло,той има артистична дарба,чувство за хумор и е общителен.Но в същото време той е стабилен и с твърдост взима решенията си.
Противоречията в числата говорят за сбора на много различни качества у героя и разнопосочността на личностните качества.
Сравнявайки числата на Бил с моите-5,6,8.Бих казала ,че нашите взаимоотношения биха били изпълнени с голяма доза напрежение,породено от големите междухарактерни различия.Но као това напрежение биде превъзмогнато,това биха били взаимнодопълващи се взаимоотношения.

Избрах героите на Маделин Кей Бърг и на Каролина Кей Бърг за сравняваше.
Числата на Маделин са-2,4,7,а на Каролина-4,5,8.Взимайки предвид нумерологичното значение на имената им бих казал,че взаимоотношенията се изразяват в много търкания и различия.малко вероятно е да бъдат преодолени различията тий като и при двете присъства числото 4,което предполага конфликти и склонност към избухвания.Петицата при каролина предполага нестабилнот,а упоритостта в характера на Маделин най-вероятно никак не се съчетава или кореспондира с нейната 4-числото на сърцето.взимайки предвид обещественото число на двете 7 и 8 също говори за голяма противоречивост.7 предполага сериозност и стабилност,креативност,а осмицата е пълна непредвидимост и потенциал за достигане на две крайности.

Що е Аритмантика ли?
Ето това е един интересен и широкообхватен въпрос.
Тази древна форма на прорукиване е всъщност прорукуване с оглед на имена и цифри.Аритмантика за разлика от мъглявите предсказания при гадаенето е точна и ясна,също като матемтичните изчисления,прилаганаи при изчисляане на числата-сбор от числениет аналогии на буквите от името ан човек..
В наши дни Аритмантиката по значение кореспондира на нумерологията.Тя успява през изчисляния да тълкува характера на даден човек,като предвижда възможностите за преодоляване на трудности и определяне на възможните пътища на бъдещето.За Аритмантиката са основни две идеи.Първата-името на човека съдържа важна информация за характера и съдбата на човек.Втората,разработена преди хиляди години от Питагор предполага,че всяка цифра от 1-9 има уникално значение,което може да донесе за разбираенто на всички неща.Аритмантика комбнирала тези две идеи и през вековете разработила множество сложни системи за преобразуване на имената в числа и анализ на резултатите.най-широко разпространения метод е този на извличане на 3 числа от името на човека-на характера,на съцето и обществено число.
Благодарение на Аритмантиката могат да бъдат придобити впецатления от човек,но никога нищо не е сигурно преди сам да опознаеш човек.

_________________
Всяко препятствие е нова възможност....Всяко препятствие е проверка...!!!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
Първа задача на Вивиана Рейвън
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Academy of Magic :: Разни :: Архив :: Архив на предметите :: Архив по Аритмантика :: Първа задача-
Идете на: